WILDLANDS Vlog Leeuwenwelpjes

Gepubliceerd op 1 april 2019 om 14:01

30 maart 2019 was een speciale dag voor het dierenpark WILDLANDS Adventure Zoo Emmen. Op deze dag gingen de twee leeuwenwelpen voor het eerst naar buiten. WILDLANDS had mij gevraagd of ik deze dag aanwezig wou zijn om een vlog voor het park te maken. Natuurlijk stemde ik hiermee in.

 

door honderden mensen werden de leeuwen opgewacht. Toen was het eindelijk zover. Ze mochten eruit. De grote leeuwen gingen als eerst naar buiten met moeder Tia achterop. Zij zat namelijk zo'n 2 maanden binnen met de welpen. Na een tijdje wachten besloot Tia de welpen op te halen uit het binnenverblijf. Die vonden het namelijk best spannend, zo ineens in een andere omgeving. Het was ontzettend mooi om te zien hoe zij met z'n twee hun eerste stappen zetten. Ook de reactie van het publiek was om van te genieten.

Kinderraad WILDLANDS ere-gast bij welpen

De Kinderraad van Advies van WILDLANDS was afgelopen zaterdag ere-gast bij het naar buiten gaan van de leeuwenwelpen Zuna en Kimani. De naam Kimani is namelijk door de Kinderraad uitgekozen. In deze vlog van Réyon Brinkmann is te zien hoe de ochtend verliep....

Posted by Wildlands on Monday, April 1, 2019

 »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.